Diensten

Mogelijkheden voor het beheer van uw SAP omgeving

Wij bieden een totaalpakket aan diensten op het gebied van SAP. Als uw technisch aanspreekpunt zorgen wij voor een optimale beheersbaarheid van de complexe SAP omgeving binnen uw bedrijf.

Technisch SAP beheer

  • Ondersteuning bij de inrichting van uw SAP omgeving
  • Ondersteuning bij het technisch beheer van uw SAP omgeving
  • Tweede- en derdelijns support van de (complexe) SAP omgeving

Hierbij moet u denken aan zaken als:
–         Configuratie, monitoring en technisch beheer van SAP systemen
–         Analyseren en oplossen van voorkomende SAP foutmeldingen
–         Performance en availability management van SAP

Technische ondersteuning

Naast het beheer van uw SAP omgeving kunnen wij desgewenst technische ondersteuning bieden bij  uw andere projecten. U moet hierbij denken aan zaken als implementaties, migraties en releasewissels. Maar ook  het ontwikkelen en testen van backup-, restore- en beveiligingsoplossingen. Of het adviseren over de technische inrichting van uw systeemlandschap.

Waarom uitbesteden?

Deskundig beheer is van groot belang voor de juiste werking van uw SAP applicatie. U wilt immers dat de applicatie het verwachte rendement oplevert!

Het beheer van uw SAP omgeving uitbesteden aan Consuba is niet alleen kostenbesparend. U bent tevens verzekerd van de expertise en ervaring die onze specialisten met zich meebrengen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen SAP zodat wij ook voor de langere termijn de performance van uw SAP omgeving optimaliseren.

Voor meer informatie over de toepassing van SAP Netweaver Technology binnen uw bedrijf kunt u contact opnemen met Orlando Tjon.